Bahan-bahan
450g pasta penne
200-250 g bakon
5 biji telur
125 g keju parmesan
100 ml krimer
1-2 sudu besar. minyak zaitun
beberapa biji-biji lada hitam
1 camca teh garam
Cara-Cara
450g pasta penne
200-250 g bakon
5 biji telur
125 g keju parmesan
100 ml krimer
1-2 sudu besar. minyak zaitun
beberapa biji-biji lada hitam
1 camca teh garam
Cara-Cara
Pukul krim dan telur perlahan dan letakkan secubit garam
Potong bakon secara memanjang dan goreng atas kuali leper
Parut keju
Kacau separuh keju bersama telur dan masukkan bakon dan krimer. kemudian masukkan lada hitam kisar ke dalam sos tersebut
Rebus pasta
lastly renjiskan olive oil (minyak zaitun) dan taburkan cheese (keju)
sumber:http://www.helpfulcookingtips.com/
sumber:http://www.helpfulcookingtips.com/
0 comments:
Post a Comment